Vinn Anno-ovnen!

Vår vakre Ulefos antikkovn modell 179 fyller hele 250 år i år! Da NRK ønsket å bruke en antikkovn til innspillingen av serien Anno, fordi de mente at dette var ovnen med det rette, nostalgiske uttrykket, syntes vi det var utrolig gøy!

Ovnen dukket opp på skjermen ved flere anledninger, og den passet like godt inn i det gammeldagse miljøet fra Anno som den vil gjøre i et moderne hjem. I Anno ble ovnen kun brukt i noen få uker, og nå kan du vinne den!

anno-2

Den første Ulefos antikkovn modell 179 ble produsert i 1776, og siden den gang har ovnen vært igjennom en rekke moderniserende prosesser. Blant annet har den fått katalysator, noe som gjør den like rentbrennende som noen annen ovn på markedet. Men ved Ulefos Jernværk er vi sikre på at selv om også andre ovner kan varme opp huset, kan ingen andre ovner gi varmen i hjertet som vår vakre, antikke 179 gir!

Stor ovnDelta i vår fotokonkurranse, der vi ønsker et fotografi av en Ulefos-ovn i et miljø. Enten du har en i stuen selv, eller om den står på et museum eller hos dine besteforeldre, vi vil veldig gjerne se bilder!

1.premien i konkurransen er Anno-ovnen, produsert i 2015, etter dagens standard, rentbrennende og med katalysator. Ovnens verdi er 25.000 kroner.

Vi ønsker at du sender oss bildet, i høyoppløselig format, til marked@ulefos.com, innen 28. februar 2017. Vinneren kontaktes, og annonseres på facebook i mars.